Met Congresmanager.com organiseer ik, Petra Minderhout, met mijn opdrachtgevers onderwijscongressen die overtuigen op inhoud en verrassen qua vorm. Mijn doel is gezamenlijk events neer te zetten die inspireren, boeien en verbinden. Ik verken graag met u de mogelijkheden om samen het maximale rendement uit uw event te halen.

Met 15 jaar ervaring op zak als stafadviseur Marketing & Communicatie in de onderwijsadvieswereld, ben ik als zelfstandige gestart. Zo kan ik mij volledig focussen op het organiseren van congressen en (studie-) dagen voor besturen en samenwerkingsverbanden in het primair-, het voortgezet onderwijs en het mbo.

Ik zet mijn opgedane expertise, het organiseren van kleine, grote, interne en externe events en congressen in het onderwijs, graag in om van uw event een groot succes te maken.  Ik adviseer u over congreslocaties, werving en dagvoorzitters en neem u mee in de wereld van deelnameregistratiesystemen, websites, apps en online congresmagazines.

Met de modulaire opzet van Congresmanager.com zijn verschillende varianten qua ondersteuning mogelijk, aan u de keus. Van volledig ontzorgd tot maatwerk per onderdeel voor grote én voor kleine evenementen (50-1000 deelnemers). U kunt kiezen voor één of meerdere modules die aansluiten bij de specifieke behoeften van uw organisatie en uw event.

Congresmanager.com maakt samen met u de vertaalslag van een idee naar een event dat staat als een huis. Inhoud, vorm en doelgroep sluiten naadloos op elkaar aan. De deelnemers nemen de kennis mee en integreren deze in de dagelijkse praktijk, dat maakt een congres tot een doorslaand succes!

Bent u benieuwd wat Congresmanager.com voor uw event kan betekenen?
Neem dan contact op via de mail info@congresmanager.com of bel 06 376 100 97.