Omdat iedere klant eigen wensen heeft met betrekking tot de gewenste ondersteuning bij de organisatie van een congres, werkt Congresmanager.com met modules. U kunt kiezen voor één of meerdere modules die aansluiten bij de specifieke behoeften van uw organisatie en uw event.

A. Module congresmanager

De congresmanager kan de volgende taken van u, de opdrachtgever, overnemen of u ondersteunen op de onderdelen die u wenst. U kunt hierbij denken aan:

 • Actief meewerken aan de samenstelling van het optimale congresprogramma
 • Werven van de deelnemers en uitnodigen van gasten
 • Verwerken inschrijvingen, indeling in (workshop-) groepen, verzenden van bevestigingen, e-tickets en routebeschrijving
 • Communicatie en afstemming met de locatie rondom programma, indeling zalen, zaalopstelling, geluid/techniek en catering
 • Voorbereiding en afstemming met de sprekers en/of dagvoorzitter
 • Afstemming over logistieke zaken en productie inclusief productiemeeting op locatie

B. Module deelnameregistratie

Deelnameregistratiesystemen zijn er in allerlei vormen. Welk systeem is geschikt in uw situatie? Wilt u de registratie zelf doen of wilt u dit juist graag laten regelen door Congresmanager.com? Wilt u advies over het juiste registratiesysteem voor uw evenement? Of kiest u voor de optie om de hele inschrijving en online registratie volledig uit te besteden, inclusief verzending van de e-tickets en de facturen?

In een verkennend gesprek kunnen we de verschillende opties doornemen en kijken wat past bij uw situatie. De keuze is aan u!

 

C. Module congreswebsite

Voor een congres is een website dé plek met alle actuele informatie voor de (potentiële) deelnemers op een rij. Wilt u ook snel en eenvoudig uw congreswebsite online plaatsen en de website makkelijk up-to-date kunnen houden?  Voor elk event kan een website naar wens worden gemaakt, geheel opgemaakt in de huisstijl van uw evenement. En of u de website nu bekijkt op uw desktop of op uw mobiele telefoon, het ziet er altijd prachtig uit.

 

D. Module reviewmagazine

Met een digitaal magazine bereikt u uw deelnemers eigentijds en effectief. Wilt u met Congresmanager. com de mogelijkheden van een online magazine van uw event verkennen? Welke ideeën en inspiratie wilt u na afloop met uw deelnemers delen? Wilt u via een 1 page review de opbrengst van uw congres ontsluiten?

Of wilt u een compleet reviewmagazine met een terugblik op het congres, foto’s, interviews en/of deelnemers aan het woord? Aan u de keuze! Wij kunnen u hierbij van A tot Z ontzorgen door u het werk uit handen te nemen. Via concept, redactie, fotografie, design, techniek, verzending en hosting werken we naar een prachtig en functioneel online magazine. Waarbij het blad geen doel op zich is maar het middel om de doelen van uw congres te bereiken!

 

 

E. Module congres-app

Een congres-app is een ideaal communicatiemiddel tijdens uw congres. In de app kunt u veel actuele informatie ontsluiten voor de deelnemers, denk hierbij aan:

 • het programma van de dag, inclusief het persoonlijke programma
 • de deelnemers en sprekers
 • de zaalindeling en plattegrond van de locatie
 • actuele reisinformatie via push-berichten
 • de informatie over de route naar de locatie en parkeermogelijkheden

U kunt uw deelnemers daarnaast de mogelijkheid bieden om via de app vragen te stellen, informatie te delen, foto’s te uploaden of via de app contact te leggen met medecongresgangers en sprekers. Vanzelfsprekend wordt de congres-app voor u op maat gemaakt en gelanceerd in de huisstijl van uw evenement.

Wilt u meer informatie over één of meer congresmodules en verkennen wat Congresmanager.com voor uw event kan betekenen?
Neem dan contact op via de mail info@congresmanager.com of bel 06 376 100 97.