“Als je, zoals wij dat vrijwel jaarlijks doen, een congres of werkbijeenkomst organiseert voor je netwerk, dan zoek je iemand aan wie je de organisatie gerust kan overdragen. Dan is Petra een uitstekende congresmanager. Ze werkt snel, zelfstandig en doeltreffend.

(meer…)

Frans Jordaan, SWV Amstelland en de Meerlanden

“Het afgelopen jaar heb ik intensief met Petra samengewerkt voor onze jaarlijkse studiedag. Deze samenwerking was fantastisch, inlevend, elkaar aanvullend en misschien wel het allerbelangrijkste ontzorgend. Want dat is toch de belangrijkste reden waarom je de organisatie van zo’n belangrijk evenement uit handen geeft. Never change a winning team! Dat voelt echt zo dus ook volgend jaar gaan wij weer samen aan de slag.”

Joost van Caam, directeur-bestuurder SWV Amstelronde

“Mijn ervaring met Petra is zeer positief. Petra is een gedreven, zorgvuldige professionele congresmanager die alles regelt in bescheidenheid. Ze bereidt alles tot in de puntjes voor en is flexibel als dingen anders gaan dan gepland. Het samenwerken is heel prettig. Ze behandelt klanten als echte gasten wat mij bijzonder aanspreekt. Ik zou iedereen haar aanbevelen en ben trots op onze samenwerking.”

Anke Appel-den Boer, mede-oprichter De Gelukskoffer

“Toen ik Petra voor het eerst tegen kwam bij Amstelronde viel mij meteen haar rust, vriendelijkheid en zorgvuldigheid in de communicatie op.

(meer…)

Ton van Rijn, eigenaar Onderwijs Gewoon Doen

“Doelmatig en doeltreffend! Punctueel en heel fijn om mee samen te werken!”

Lilian Wout, coördinator bedrijfsvoering Cultuurcentrum VU Griffioen

“Met Petra heb ik een zeer prettige samenwerking gehad voor de Leren zichtbaar maken congressen. Ze bewaart rust en overzicht, komt met creatieve ideeën en is een ervaren professional op het gebied van congresorganisatie. Iemand waar je echt van op aan kunt!”

Bas Sterrenburg, accountmanager Jaarbeurs

“Haar zeer sterke organisatorische kwaliteiten in combinatie met haar communicatievaardigheden en know how van de onderwijsbranche zorgen ervoor dat zij DE ideale congresmanager is om mee samen te werken.”

Fabienne Stuart, eventmanager De Woonindustrie

“Petra heeft vier keer een TOP-congres met Professor John Hattie voor het projectteam Leren zichtbaar maken georganiseerd.  Zij heeft samen met het projectteam het congres inhoudelijk vormgegeven.

(meer…)

Leonie van Veen, projectleider Leren zichtbaar maken

“Petra is een betrokken en onvermoeibare congresmanager die gaat voor het perfecte resultaat.”

Martin van der Meer, interim bestuurder OnderwijsAdvies